Tandlæge Aabenraa

Lider du af tandlægeskræk? Så har vi lavet en lille vejledning til, hvorledes du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i topmenuen. Vi har også udarbejdet en kort guide til, hvordan du indgiver en klage, i tilfælde af at du er utilfreds med besøget hos din tandlæge. Det er både aktuelt, hvis du er utilfreds med behandlingen eller med regningen. På nyTandlæge.dk er der et link til de relevante myndigheder, i tilfælde af at du ønsker at indgive en klage.

Find den nærmeste tandlæge i dit område. Der kan både søges på tandlæger, der er placeret tæt på dit hjem eller dit arbejde – eller et helt tredje sted. Vores site giver dig herefter et overblik over resultater tæt på med angivelse af distance.

På vores site kan du straks sende en besked til en tandlæge og anmode om en tid, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se åbningstider og patienternes bedømmelser. Bedømmelserne er afgivet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, som har været til konsultation hos den pågældende tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet