Tandlæge Åbyhøj

Var du klar over, at udvalgte tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at tandproteser helst skal rengøres med håndsæbe? Så læs mere under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor vi har samlet en masse fakta om et udvalg af de typer behandling, som de fleste tandlæger tilbyder. På den måde er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, når du skal bestille tid hos din tandlæge.

Du kan altid se telefonnumrene til tandlægerne her på nyTandlæge.dk, men hvis du gerne vil slippe for at have fat i telefonen, gør sitet det let for dig. Med blot et klik kan du sende en besked direkte til din nye tandlæge og bede om en tid. Meget lettere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget bookingsystem, har du også mulighed for at følge linket derind og bestille en tid.

Der er nok mange, som ikke kan lide at være hos tandlægen, og for nogle er det nærved et af de værste tidspunkter når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men fortvivl ikke! Vi har udarbejdet en kort vejledning, som du finder under Behandlinger i menuen, så du har mulighed for at øve dig i at ligge i tandlægestolen og forhåbentlig få bugt med din tandlægeskræk. Blandt vores artikler finder du desuden en klagevejledning, som kan anvendes, hvis du har haft en uheldig oplevelse hos tandlægen.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet