Tandlæge Aars

Det kan som regel være belejligt med en tandlæge, der har til huse tæt på din bopæl. Andre gange er det måske vigtigere med en tandlæge, som har gode parkeringsmuligheder eller måske en elevator. I alle tilfælde kan du nemt justere søgningen og søge efter en tandlæge, der passer til lige netop dine ønsker.

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men derfor er der naturligvis alligevel mange forskelle på de forskellige tandlæger – nogle er bedre endandre. Og hvis du har haft en anbefalelsesværdig konsultation hos tandlægen, kan du afgive din vurdering her på sitet, så andre besøgende kan se den. Og det gælder selvfølgelig også for mindre gode oplevelser. Giv op til fem stjerner, og tilføj nogle ord om din oplevelse.

Der er en del, der ikke bryder sig om at være hos tandlægen, og for visse kan det være det værste tidspunkt når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men fortvivl ikke. Vi har udarbejdet en kort guide, som ligger under Behandlinger i topmenuen, så du kan blive bedre til at gå til tandlægen og med tiden få bugt med din tandlægeskræk. I menuen finder du desuden en klageguide, som kan anvendes, hvis du har haft en tandlægeoplevelse.

Ofte er der stor forskel på priserne mellem de forskellige tandlæger. Nogle gange kan prisforskellen mellem to tandlæger være på adskillige tusinde kr. Hos nogle tandlæger vil en operativ fjernelse af en tand eksempelvis være et godt stykke under 1.000 kr. og hos andre ligge omkring 4.500 kr. På nyTandlæge.dk har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du er i stand til at træffe det bedste valg, hvis du ønsker at vælge ny tandlæge.

Ved du ikke, hvad de mange typer behandling dækker over, har vi samlet en liste her på siden. Gå ind under Behandlinger i topmenuen, og læs om alt fra rodbehandling og tandproteser til tandblegning og bideskinne. Alle vores tekster er udarbejdet af en fagkyndig med grundig indsigt i de forskellige behandlinger.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet