Tandlæge Ærøskøbing

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du også se åbningstider og patienternes bedømmelser. De er givet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, der er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Hvis du ønsker at læse noget om, hvad et implantat i grunden er, eller hvis du ikke ved, hvordan en rodbehandling udføres, så har nyTandlæge.dk udarbejdet en samling små artikler, der beskriver de mest udbredte emner. Det kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige gener i munden skyldes, før du går til tandlægen – og til at tyde din faktura når du har været hos tandlægen. Klik på Behandlinger i topmenuen for at se mere.

Der kan være væsentlig forskel på priserne hos de forskellige tandlæger. Faktisk kan prisforskellen mellem den billigste og dyreste tandlæge løbe op i flere tusinde kroner. Hos nogle tandlæger vil en fjernelse af en tand eksempelvis være et godt stykke under 1.000 kroner og hos andre koste 4.500 kr. På nyTandlæge.dk har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du kan træffe det rigtige valg, når du ønsker at skifte tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet