Tandlæge Assens

Vidste du, at visse tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at proteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så se mere under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor vi har samlet en række små artikler om et udvalg af de typer operationer, som de fleste tandlæger kan udføre. På den måde er du bekendt med alle fagtermerne, når du skal bestille tid hos din tandlæge.

Skal du have fjernet en tand, kan operationen hos visse tandlæger koste til omkring 4.500 kroner, mens den hos nogle koster under 1.000 kr. Dvs. mere end seks gange så billigt! Der er med andre ord gode grunde til at lave et pristjek, før du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger få en prisliste over de forskellige tilbud, så du er bedre rustet til at finde din næste tandlæge.

Bestil tid med bare ét klik. Her på sitet kan du ud for hver enkelt tandlæge sende en anmodning til din nye tandlæge med bare ét klik. Og efter du været til tandlægen, kan du bedømme dit tandlægebesøg, så andre besøgende kan få gavn af din vurdering. Opret en vurdering fra en til fem på skalaen, og suppler med et par ord om oplevelsen.

Forhåbentlig er det som regel en en god oplevelse at være hos tandlægen, men hvis du mod forventning har haft en uheldig tandlægeoplevelse, kan du indgive en klage over din tandlæge. nyTandlæge.dk har lavet en kort vejledning med de relevante links, hvis du vil indgive en klage – vejledningen ligger under Behandlinger i topmenuen. Der har du også mulighed for at læse mere om, hvordan du overvinder tandlægeskræk, så det næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

På denne side ser du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du ønsker at justere søgningen endnu mere, kan du let og hurtigt justere de forskellige parametre og få et mere præcist resultat. Måske leder du efter en tandlæge med mulighed for parkering – eller måske skal der være e-post-konsultation.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet