Tandlæge Augustenborg

De fleste danskere skifter ikke tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilråder, at man er en del mere kritisk i sit valg af tandlæge. For der er meget at spare, hvis man går sin tandlæges priser efter i sømmene. Og det er jo helt omkostningsfrit at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk med det samme.

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvordan får jeg fat i tandlægen? Her på sitet kan du finde alt, du har brug for. Og vi har sørget for, at dem, som har afgivet en bedømmelse, nu også er patient hos den tandlæge, der bedømmes, så du er sikker på at få et retvisende fingerpeg om niveauet.

For mange er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men der er også nogle, som kæmper med tandlægeskræk. Ofte er det en angst, man har fået da man var barn, men på trods af at man har levet med det i mange år, er der flere måder at mindske – eller helt overvinde – det på. Vi har udarbejdet en lille guide, som du finder i menuen under Behandlinger. Her finder du desuden en vejledning til, hvordan du klager, hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet