Tandlæge Bagsværd

Der ligger flere tandlæger i dit område. Ved hver af dem ser du afstanden til den lokation, du har søgt på. Hvis du vil begrænse din søgning, skal du blot justere afstanden eller afkrydse nogle af de andre parametre. Hvis du vil vide mere om den enkelte tandlæge, skal du bare klikke på søgeresultatet, og du får en oversigt over tandlægens faciliteter.

Oplever du gener i munden, men er i tvivl om, hvad det kan være, er det selvfølgelig vigtigt at opsøge en tandlæge. Men i tiden hvor du venter på at komme til, har du mulighed for at læse mere om de typer behandling, tandlægen tilbyder, under Behandlinger i topmenuen og måske få et fingerpeg om, hvad dine gener er foårsaget af.

Hvis du er utilfreds med tandlægebesøg, kan du både indgive en klage over konsultationen eller ansøge om kompensation for en skade, der er sket under undersøgelse eller behandling. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klagevejledning med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i topmenuen. Her kan du samtidig se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver så behageligt som muligt.

Priserne kan være tre gange så høje hos den dyreste tandlæge som hos den billigste. Vi har samlet en liste over priser på alle typer konsultation, uanset om du er på udkig efter tandblegning, implantater eller det regelmæssige tandeftersyn. Eksempelvis kan en plastfyldning have en pris på under 600 koner hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3000 kroner.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet