Tandlæge Ballerup

På vores site kan du nu og her sende en forespørgsel til en tandlæge og bede om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se åbningstider samt brugernes bedømmelser. Bedømmelserne er afgivet på en skala fra 1 til 5 og kun tildelt af brugere, som har været til konsultation hos den pågældende tandlæge.

Find den nærmestliggende tandlæge i din by. Der kan både søges på tandlæger, der er placeret tæt på din bopæl eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. Vores site giver dig herefter et overblik over resultater i nærheden med angivelse af afstand.

Skal du have et implantat og er nervøs for behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at se mere om forskellige slags behandling, og ofte viser det sig, at operationerne er ganske ukomplicerede. Brug derfor tiden før dit næste tandlægebesøg på at læse vores forskellige artikler og få ro i sindet.

Lider du af tandlægeskræk? Så har vi udarbejdet en kort vejledning til, hvordan du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i menuen. nyTandlæge.dk indeholder også en lille guide til, hvordan du indgiver en klage, i tilfælde af at du er utilfreds med din tandlægekonsultation. Det kan både være aktuelt, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen eller med regningen. På nyTandlæge.dk finder du et link til de relevante myndigheder, i tilfælde af at du ønsker at indgive en klage.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet