Tandlæge Billund

Når du har fundet din nye tandlæge kan du sende en besked til tandlægen lige her fra sitet. Du behøver bare klikke på knappen ud for den pågældende tandlæge, hvorefter tandlægen lader høre fra sig, når de har modtaget din besked. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller gå ind på tandlægens website.

Der er mange, som ikke bryder sig om at være hos tandlægen, og for nogle er det nærved et af de værste tidspunkter når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men bare rolig! nyTandlæge.dk har udarbejdet en kort vejledning, som ligger under Behandlinger i topmenuen, så du har mulighed for at øve dig i at gå til tandlægen og forhåbentlig overvinde din tandlægeskræk. I menuen er der også en klageguide, som kan anvendes, i tilfælde af at du har haft en ubehagelig oplevelse hos tandlægen.

Ofte er der stor forskel på priserne mellem hver enkelt tandlæge. Faktisk kan prisforskellen mellem to tandlæger løbe op i flere tusinde kroner. Hos visse tandlæger vil en operativ fjernelse af en tand eksempelvis være et godt stykke under 1.000 kr. og andre steder ligge omkring 4.500 kr. Her på sitet har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du kan træffe den rigtige beslutning, når du ønsker at skifte tandlæge.

Vil du finde en tandlæge tæt på, bedes du blot præcisere en afstand i din søgning. Du kan også justere din søgning ved at angive, hvilke særlige omstændigheder tandlægen skal have, for eksempel parkeringsmuligheder eller legerum for børn.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet