Tandlæge Børkop

Du kan altid se tandlægernes tlf.nr. her på nyTandlæge.dk, men hvis du gerne vil være fri for at ringe op, gør sitet det let for dig. Med blot et klik har du mulighed for at sende en besked direkte til tandlægen og bestille en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har sin egen hjemmeside med eget tidsbestillingssystem, kan du også gå derind og finde en tid.

Hvad er en bro egentlig? Eller en tandprotese? Du støder somme tider på en del fagudtryk hos tandlægen, og hvis du gerne vil vide, hvad udtrykkene betyder, har nyTandlæge.dk udarbejdet en række beskrivelser af de udvalget af behandlinger, som tandlægen udfører. Klik på Behandlinger i menuen og læs om alt fra rodbehandling til tandregulering.

Flere forbrugereksperter tilråder, at alle fra tid til anden foretager et pristjek af sin tandlæge. Der kan nemlig være rigtig store variationer mellem priserne på to forskellige tandlæger. Faktisk helt op til flere hundrede procent! Alene en lokalbedøvelse kan variere meget i pris – hos nogle tandlæger kan den koste under 200 kr., mens den hos andre kan koste 620 kr. Så der er al mulig grund til at lave et pristjek.

Forhåbentlig er det altid en fornøjelse at gå til tandlægen, men hvis du alligevel har haft en ubehagelig tandlægeoplevelse, er der mulighed for at klage over din oplevelse. nyTandlæge.dk har lavet en kort guide med de relevante links, i tilfælde af at du vil indgive en klage – du finder vejledningen under Behandlinger i menuen ovenfor. Der kan du også læse mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet