Tandlæge Brabrand

Ofte kan det være en stor udgift at gå til tandlæge. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, løber en tandlægeregning let op i flere tusinde kroner, hvis der behandlingen er omfattende. Og der kan hurtigt være mange penge at spare, når du vælger at skifte til en ny tandlæge. En fyldning kan nemt koste omkring seks gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, som hos den billigste.

Er du træt af at køre langt for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så tilpas din søgning og find en tandlæge, der matcher dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ingenting.

For mange er det en god oplevelse at gå til tandlægen, men der er også en del, som lider af tandlægeskræk. Ofte er det en angst, man har fået i løbet af barndommen, men på trods af at man har gået med det i lang tid, er der flere råd til at dæmpe – eller helt overvinde – tandlægeskræk på. Vi har udarbejdet en kort vejledning, som ligger i menuen under Behandlinger. Der finder du også en guide til, hvordan du indgiver en klage, hvis du er utilfreds med dit tandlægebesøg eller prisen på konsultationen.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet