Tandlæge Brædstrup

Bestil tid med et enkelt klik! Her på sitet kan du ved de forskellige søgeresultater sende en besked til din nye tandlæge med bare ét klik. Og efter du været hos tandlægen, kan du bedømme dit tandlægebesøg, så andre besøgende kan få gavn af din vurdering. Opret en bedømmelse fra en til fem på skalaen, og suppler med et par ord om dit tandlægebesøg.

Var du klar over, at visse tandlæger kan supplere med akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at tandproteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så læs mere under menupunktet Behandlinger, hvor vi har samlet en række små artikler om et udvalg af de typer behandling, som de fleste tandlæger kan udføre. På den måde er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, når du skal bestille tid hos din tandlæge.

Skal du have fjernet en tand, kan operationen hos nogle tandlæger beløbe sig til omkring 4500 kr., mens den hos andre kun koster 700 kr. Dvs. over 6 gange mindre! Der er med andre ord gode grunde til at lave et pristjek, inden du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger få en prisliste over de forskellige tilbud, så du er bedre klædt på til at finde din næste tandlæge.

Her på siden ser du tandlægerne i din by, men hvis du ønsker at tilpasse søgningen endnu mere, kan du let og hurtigt ændre de forskellige parametre og få en mere præcis søgning. Måske leder du efter en tandlæge med mulighed for parkering – eller måske har du behov for legerum for børn.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet