Tandlæge Brande

Prisniveauet er somme tider tre gange så høje hos den dyreste tandlæge som hos den billigste. nyTandlæge.dk giver dig en liste over regningen på alle slags behandling, uanset om du leder efter tandregulering, implantater eller almindeligt tandeftersyn. For eksempel kan en plastfyldning koste under 600 koner hos den ene tandlæge, mens den andre steder kan koste i nærheden af 3.000 kr.

vornår har tandlægen åben? Hvordan bedømmer andre brugere tandlægen? Hvorledes får jeg fat i min nye tandlæge? På nyTandlæge.dk finder du alt, du har brug for. Og vi g aranterer, at dem, der har afgivet en vurdering, rent faktisk er patient hos den pågældende tandlæge, så du får et dækkende billede af niveauet.

Skal du have et implantat og er utryg ved behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i topmenuen kan du se mere om denne samt andre typer operationer, og ofte viser det sig, at behandlingerne er uden væsentlige komplikationer. Brug derfor tiden før dit næste tandlægebesøg på at studere vores små artikler og bliv klogere på dine tænder.

Der ligger flere tandlæger i din by. Ved hver af dem ser du distancen til den adresse, du har søgt på. Hvis du vil tilpasse din søgning, skal du bare ændre afstanden eller afkrydse nogle af de andre parametre. Hvis du ønsker at læse mere om hver enkelt tandlæge, behøver du bare klikke på søgeresultatet, hvorefter du får en oversigt over tandlægens faciliteter.

Hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, kan du både indgive en klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for skaden, der er sket i forbindelse med konsultation eller operation. Vi har udarbejdet en kortfattet klagevejledning med de relevante links, som du finder under Behandlinger i topmenuen. Her har du samtidig mulighed for at læse mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet