Tandlæge Brønshøj

Flere forbrugereksperter anbefaler, at man en gang imellem laver et pristjek af sin tandlægeregning. Ofte er der nemlig rigtig store variationer mellem priserne på to forskellige tandlæger. Somme tider i nærheden af flere hundrede %! Selv noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan svinge meget på regningen – hos nogle tandlæger kan prisen være under 200 kr., mens den hos andre kan koste over 600 kroner. Derfor er der al mulig grund til at lave et pristjek.

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en besked til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se åbningstider og brugernes bedømmelser. De er givet på en skala fra 1 til 5 og kun tildelt af brugere, der er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Er du i tvivl om, hvad de forskellige typer fagudtryk betyder, har vi sammenfattet en oversigt her på siden. Gå ind under Behandlinger i menuen, og læs om alt fra rodbehandling og kroner til tandsmykker og bideskinne. Alle vores vejledninger er udarbejdet af en tandlæge med grundig indsigt i de forskellige behandlinger.

Ønsker du at søge efter en tandlæge tæt på, skal du blot angive en afstand i din søgning. Du kan også tilpasse din søgning ved at angive, hvilke faciliteter tandlægen skal have, for eksempel parkeringsmuligheder eller elektronisk receptfornyelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet