Tandlæge Charlottenlund

Hvis du ønsker at læse mere om, hvad et implantat egentlig er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en rodbehandling foregår, så har nyTandlæge.dk udarbejdet en samling tekster, der beskriver de mest udbredte behandlinger. Det kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige gener i mundhulen skyldes, før dit tandlægebesøg – og til at tyde din faktura når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at læse mere.

Det kan være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om det offentlige yder tilskud, kan en tandlægeregning let løbe op i flere tusinde kroner, hvis der behandlingen er omfattende. Og der kan hurtigt være mange penge at spare, hvis du vælger at skifte til en ny tandlæge. En fyldning kan nemt løbe op i næsten 6 gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, som hos den med de laveste priser.

Det kan som regel være at foretrække med en tandlæge, der er placeret tæt på hvor du bor. Andre gange er det måske vigtigere med en tandlæge, som tilbyder gode handicapforhold eller måske et legerum for børn. I alle tilfælde kan du nemt tilpasse din søgning og søge efter en tandlæge, der modsvarer lige netop dine ønsker.

Tiden er inde til årets besøg hos tandlægen, og du fornemmer straks den urolige fornemmelse i maven. Har du det sådan? Så er det muligvis en god idé at læse vores lille guide til at overvinde din angst. Guiden findes i topmenuen under Behandlinger – og vi håber, den hjælper dig, så du igen får lyst til at bestille tid hos tandlægen mindst en gang om året. Det er godt for både dig og dine tænder.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet