Tandlæge Dragør

Ved fjernelse af en tand kan operationen hos nogle tandlæger koste helt op til 4.500 kr., mens det hos nogle koster under 1.000 kr. Altså mere end seks gange så billigt! Der er m.a.o. gode grunde til at foretage et pristjek, inden dit næste tandlægebesøg. På vores site kan du hos mange af tandlægerne få en prisliste over de forskellige tilbud, så du er godt klædt på til at finde din nye tandlæge.

Forhåbentlig er det altid en fornøjelse at gå til tandlægen, men hvis du mod forventning har haft en uheldig tandlægeoplevelse, kan du klage over din oplevelse. Vi har lavet en kort guide med de nødvendige links, i tilfælde af at du ønsker at klage – guiden ligger under Behandlinger i topmenuen. Her har du også mulighed for at se mere om, hvorledes du overvinder tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

Efter du har fundet din nye tandlæge kan du sende en besked til tandlægen lige her fra nyTandlæge.dk. Du skal blot klikke på ”Bestil en tid” ud for den pågældende tandlæge, hvorefter vedkommende lader høre fra sig, efter de har set din besked. Så er du fri for at ringe op eller besøge tandlægens website.

Er du træt af at køre langt for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så ret søgningen og find en tandlæge, der matcher dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ikke en krone.

Hvad er en bro egentlig? Eller en tandprotese? Du støder somme tider på en del fagudtryk hos tandlægen, og i tilfælde af at du gerne vil vide, hvad udtrykkene dækker over, har vi lavet en række beskrivelser af de udvalget af behandlinger, som din tandlæge udfører. Klik på Behandlinger i menuen og se mere om alting fra kroner til tandregulering.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet