Tandlæge Ebeltoft

Det er ikke alle, der har det godt med at være hos tandlægen, men derfor er der naturligvis alligevel forskel på tandlægerne – visse kan anbefales frem forandre. Og har du haft en god oplevelse hos tandlægen, kan du afgive din bedømmelse på nyTandlæge.dk, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder naturligvis også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 på skalaen, og tilføj en lille tekst om dit tandlægebesøg.

De fleste danskere har den samme tandlæge i mange år, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilråder, at man er lidt mere forbeholden når man vælger tandlæge. For der er meget at spare, hvis man giver sin tandlæge et pristjek. Og det koster jo ikke noget at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk med det samme.

For en del mennesker er det en forholdsvis ubesværet oplevelse at være hos tandlægen, men der er også en del, som kæmper med tandlægeskræk. Ofte er det en angst, man har fået i løbet af barndommen, men selv om man har kæmpet med tandlægeskræk i lang tid, er der flere måder at mindske – eller fuldstændig bekæmpe – det på. Vi har lavet en kortfattet guide, som ligger i menuen under Behandlinger. Her ligger desuden en vejledning til, hvordan du klager, hvis du er utilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Var du klar over, at nogle tandlæger tilbyder akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at proteser skal vaskes med håndsæbe? Så læs mere under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om de forskellige slags behandling, som de fleste tandlæger tilbyder. Så er du helt hjemme i alle fagtermerne, næste gang du skal bestille tid hos din tandlæge.

Her på siden finder du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du synes, du har brug for at justere søgningen yderligere, kan du nemt ændre de forskellige parametre og få et mere præcist resultat. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske skal der være elevator.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet