Tandlæge Egå

Der er flere tandlæger i dit område. Ved hver af dem kan du se afstanden til den lokation, du har indtastet. Hvis du vil tilpasse din søgning, skal du blot ændre afstanden eller vælge nogle af alternative parametre. Hvis du vil læse mere om den enkelte tandlæge, skal du blot vælge søgeresultatet, hvorefter du kan se en oversigt over tandlægens faciliteter.

Du har altid mulighed for at se telefonnumrene til tandlægerne her på sitet, men hvis du gerne vil slippe for at ringe op, har vi gjort det let for dig. Med et enkelt klik kan du sende en besked direkte til din nye tandlæge og bestille en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget bookingsystem, kan du også følge linket derind og bestille en tid.

Har du gener i mundhulen, men er i tvivl om, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du venter på din tid, kan du få mere at vide om de typer behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad dine gener kan skyldes.

I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit besøg hos tandlægen, har du både mulighed for at indgive en klage over behandlingen eller søge om kompensation for en skade, der er sket under konsultation eller behandling. Vi har lavet en lille klagevejledning med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i topmenuen. Der har du samtidig mulighed for at læse mere om, hvorledes du får bugt med tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen bliver så behageligt som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet