Tandlæge Esbjerg V

Der kan være væsentlig forskel på priserne hos hver enkelt tandlæge. Faktisk kan prisforskellen mellem to tandlæger løbe op i flere tusinde kroner. Hos visse tandlæger vil en fjernelse af en tand eksempelvis koste 700 kr. og hos andre ligge omkring 4.500 kroner. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger se hvad behandlingerne koster, så du er i stand til at foretage det bedste valg, når du skal vælge ny tandlæge.

Har du brug for at søge efter en tandlæge tæt på, bedes du blot angive en afstand i din søgning. Du har også mulighed for at justere din søgning ved at afkrydse, hvilke særlige omstændigheder tandlægen skal tilbyde, eksempelvis tilskudsmuligheder eller legerum for børn.

Der er en del, der ikke bryder sig om at være hos tandlægen, og for visse kan det være et af de værste tidspunkter når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men fortvivl ikke! nyTandlæge.dk har lavet en kort vejledning, som du finder under Behandlinger i menuen, så du kan øve dig i at ligge i tandlægestolen og med tiden få bugt med din tandlægeskræk. Blandt vores artikler er der også en klagevejledning, som kan anvendes, hvis du har haft en uheldig oplevelse hos tandlægen.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet