Tandlæge Esbjerg

Skal du have en krone men er nervøs for behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at se mere om denne samt andre typer operationer, og som regel er det sådan, at operationerne er ganske ukomplicerede. Så brug tiden før din kommende tandlægekonsultation på at studere vores små faktatekster og bliv klogere på dine tænder.

Priserne kan være tre gange så høje hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. Vi har samlet et overblik over priser på alle typer behandling, hvad enten du er på udkig efter tandblegning, implantater eller tandrensning. Eksempelvis kan en fyldning have en pris på 550 koner hos den ene tandlæge, mens den andre steder kan løbe helt op i 3000 kroner.

Bestil tid med et enkelt klik! På nyTandlæge.dk kan du ud for hver enkelt tandlæge sende en besked til din næste tandlæge med kun ét klik. Og når du været til tandlægen, har du mulighed for at bedømme din oplevelse, så andre besøgende kan få gavn af din erfaring. Opret en vurdering op til fem på skalaen, og tilføj et par ord om oplevelsen.

Find den nærmeste tandlæge i dit område. Søg både på tandlæger, der er placeret i nærheden af din bopæl eller dit arbejde – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter et overblik over resultater tæt på med angivelse af afstand.

Lider du af tandlægeskræk? I så fald har nyTandlæge.dk udarbejdet en kort guide til, hvordan du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i menuen. nyTandlæge.dk indeholder også en lille vejledning til, hvordan du klager, hvis du er utilfreds med besøget hos din tandlæge. Det er både aktuelt, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med behandlingen eller med prisen. I guiden finder du links til de relevante instanser, hvis du vil klage.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet