Tandlæge Fjerritslev

Hvad mange mennesker angår er det en forholdsvis ubesværet oplevelse at gå til tandlægen, men desværre er der også en del, som kæmper med tandlægeskræk. Ofte er det noget, man har tilegnet sig da man var barn, men selv om man har gået med det i mange år, findes der flere måder at dæmpe – eller fuldstændig overvinde – tandlægeskræk på. Vi har lavet en kort guide, som ligger i menuen under Behandlinger. Der finder du desuden en guide til, hvordan du klager, i tilfælde af at du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

Skal du have fjernet en tand, kan operationen hos visse tandlæger koste til omkring 4.500 kroner, mens den hos nogle koster under 1000 kr. Dvs. mere end seks gange mindre! Der er m.a.o. al mulig grund til at foretage et priseftersyn, før du går til tandlægen. På vores site kan du hos udvalgte tandlæger se en oversigt over de forskellige tilbud, så du er godt klædt på til at foretage det rigtige tandlægeskift.

Hvis du gerne vil læse noget om, hvad en bro egentlig er, eller hvis du ikke ved, hvordan en bedøvelse foregår, så har nyTandlæge.dk lavet en samling små artikler, der beskriver de mest udbredte behandlinger. Det kan både være med til at give dig et hint om, hvad eventuelle smerter i mundhulen skyldes, før du går til tandlægen – og til at tyde din faktura efter tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at læse mere.

På nyTandlæge.dk kan du nu og her sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du også se hvornår konsultationen har åben samt brugernes bedømmelser. De er afgivet på en rangering fra et til fem og kun tildelt af brugere, som har været til konsultation hos den pågældende tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet