Tandlæge Fredensborg

Mange skifter ikke tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at man er en del mere kritisk når man vælger tandlæge. For der er en del penge at spare, hvis man giver sin tandlæge et pristjek. Og det koster jo ikke noget at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk med det samme.

Er du træt af at køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge der tilbyder tilskud fra regionen? Så ret din søgning og find en tandlæge, der matcher dine ønsker. Det tager kun et øjeblik, og det koster dig ikke en krone.

Efter du har fundet din nye tandlæge kan du sende en besked til tandlægen lige her fra nyTandlæge.dk. Du behøver bare klikke på ”Bestil en tid” ud for den pågældende tandlæge, hvorefter tandlægen vender tilbage til dig, når de har modtaget din anmodning. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Hvad er en bro i grunden? Eller et implantat? Du kan støde på mange forskellige fagudtryk hos tandlægen, og hvis du ønsker at finde ud af, hvad de betyder, har nyTandlæge.dk lavet en række små artikler om de udvalget af behandlinger, som tandlægen tilbyder. Gå ind under Behandlinger i menuen og læs om alt fra rodbehandling til bideskinner.

Hvis du ikke er tilfreds med dit besøg hos tandlægen, har du både mulighed for at indgive en klage over behandlingen eller ansøge om kompensation for en skade, der er sket under undersøgelse eller behandling. nyTandlæge.dk har lavet en kort klageguide med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Der kan du samtidig læse mere om, hvorledes du overvinder tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver så ubesværet som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet