Tandlæge Frederiksberg C

Der er mange, der ikke kan lide at være hos tandlægen, og for visse er det nærved et af de værste tidspunkter når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men bare rolig. nyTandlæge.dk har lavet en kort vejledning, som ligger under Behandlinger i topmenuen, så du har mulighed for at blive bedre til at gå til tandlægen og med tiden få bugt med din tandlægeskræk. Blandt vores artikler er der også en klageguide, som kan anvendes, i tilfælde af at du har haft en tandlægeoplevelse.

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men derfor er der selvfølgelig alligevel mange forskelle på tandlægerne – visse er bedre endandre. Og hvis du har haft en god konsultation hos tandlægen, kan du afgive din bedømmelse her på sitet, så andre besøgende kan se den. Og det gælder naturligvis også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 stjerner, og tilføj en lille tekst om din oplevelse.

Prisniveauet er somme tider væsentligt højere hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. nyTandlæge.dk har samlet en liste over priser på alle typer konsultation, uanset om du søger efter tandblegning, implantater eller tandrensning. For eksempel kan en fyldning koste 550 koner hos en tandlæge, mens den andre steder kan koste i nærheden af 3.000 kr.

Find den nærmestliggende tandlæge i dit område. Du kan både søge på tandlæger, der er placeret tæt på dit hjem eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter en liste over resultater tæt på med angivelse af afstand.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet