Tandlæge Frederikshavn

Du kan altid se telefonnumrene til tandlægerne her på nyTandlæge.dk, men hvis du gerne vil være fri for at ringe op, gør sitet det let for dig: Med et enkelt klik kan du sende en anmodning direkte til tandlægen og bede om en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget bookingsystem, har du også mulighed for at følge linket derind og finde en tid.

Vil du søge efter en tandlæge tæt på, skal du blot angive en afstand i din søgning. Du kan også justere din søgning ved at angive, hvilke faciliteter tandlægen skal tilbyde, for eksempel parkeringsmuligheder eller elevator.

Var du klar over, at visse tandlæger tilbyder akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at proteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så se mere under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om de forskellige slags behandling, som din tandlæge kan udføre. Så er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, næste gang du skal til tandlæge.

Det er tid til årets tandeftersyn, og du mærker straks den urolige fornemmelse i maven. Har du det sådan? Så kan det anbefales at læse vores korte guide til at få bugt med tandlægeskrækken. Du finder den i topmenuen under Behandlinger – og forhåbentlig hjælper den dig, så du atter får lyst til at gå til tandlægen som minimum en gang om året. Det er godt for både dig og dine tænder.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet