Tandlæge Frederikssund

Ofte kan det være at foretrække med en tandlæge, der ligger tæt på hvor du bor. Andre gange er det måske mere relevant med en tandlæge, som tilbyder gode parkeringsmuligheder eller måske en elevator. I hvert tilfælde kan du let tilpasse søgningen og finde en tandlæge, der passer til lige præcis dine behov.

Få en tid med bare ét klik. På nyTandlæge.dk kan du ud for hver enkelt tandlæge sende en besked til din næste tandlæge med bare ét klik. Og efter du været til tandlægen, kan du bedømme din oplevelse, så andre besøgende kan få glæde af din vurdering. Opret en vurdering op til fem på skalaen, og tilføj et par ord om oplevelsen.

Det skulle gerne være en fornøjelse at gå til tandlægen, men hvis du alligevel har haft en uheldig oplevelse, er der mulighed for at indgive en klage over din oplevelse. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille vejledning med de nødvendige links, hvis du ønsker at indgive en klage – guiden ligger under Behandlinger i topmenuen. Der kan du også læse mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så det næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

Har du gener i munden, men er i tvivl om, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis opsøge en tandlæge. Men i tiden hvor du venter på din tid, har du mulighed for at læse mere om de typer behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad dine gener er foårsaget af.

Der kan være væsentlig forskel på priserne hos de forskellige tandlæger. Faktisk kan prisforskellen mellem den billigste og dyreste tandlæge være på adskillige tusinde kr. Hos visse tandlæger kan en fjernelse af en tand eksempelvis ligge omkring 700 kr. og hos andre ligge omkring 4500 kroner. På nyTandlæge.dk har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du kan foretage det bedste valg, hvis du ønsker at vælge ny tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet