Tandlæge Frederiksværk

Forbrugerrådet Tænk har anbefalet, at alle fra tid til anden laver et priseftersyn af sin tandlægeregning. Ofte er der nemlig væsentlige variationer mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Somme tider i nærheden af flere hundrede %! Alene en lokalbedøvelse kan variere meget i pris – hos nogle tandlæger kan den koste under 200 kr., mens den hos andre tandlæger kan løbe op i over 600 kroner. Derfor er der god grund til at lave et pristjek.

Hvad mange mennesker angår er det en forholdsvis ubesværet oplevelse at gå til tandlægen, men desværre er der samtidig en del, som lider af tandlægeskræk. Tit er det noget, man har fået i løbet af barndommen, men selv om man har levet med det i lang tid, findes der heldigvis måder at dæmpe – eller fuldstændig bekæmpe – det på. nyTandlæge.dk har lavet en kort vejledning, som du finder i menuen under Behandlinger. Her ligger også en guide til, hvorledes du indgiver en klage, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen? Så tilpas din søgning og find en tandlæge, der matcher dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ingenting.

vornår har konsultationen åben? Hvordan bedømmer andre brugere tandlægen? Hvordan får jeg fat i tandlægen? På nyTandlæge.dk finder du alt, du behøver. Og vi g aranterer, at dem, der har oprettet en vurdering, nu også er patient hos den pågældende tandlæge, så du er sikker på at få et retvisende fingerpeg om kvaliteten.

Skal du have et implantat og er utryg ved operationen? Fortvivl ikke – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at se mere om forskellige slags behandling, og ofte er det sådan, at operationerne er ganske ukomplicerede. Brug derfor tiden før dit næste tandlægebesøg på at studere nyTandlæge.dk’s forskellige faktatekster og få ro i sindet.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet