Tandlæge Galten

I tilfælde af at du gerne vil læse noget om, hvad en bro i grunden er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse udføres, så har vi lavet en samling tekster, der beskriver de mest udbredte behandlinger. De kan både hjælpe dig til at give dig et fingerpeg om, hvad eventuelle gener i munden skyldes, inden du går til tandlægen – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at læse mere.

Hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, har du både mulighed for at indgive en klage over konsultationen eller søge om kompensation for skaden, der er opstået i forbindelse med konsultation eller behandling. Vi har udarbejdet en kortfattet klageguide med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du også mulighed for at se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så det næste tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

På nyTandlæge.dk kan du nu og her sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se åbningstider samt brugernes bedømmelser. Bedømmelserne er afgivet på en rangering fra et til fem og kun afgivet af brugere, som er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet