Tandlæge Gentofte

Efter du har fundet din nye tandlæge kan du anmode om en tid lige her fra nyTandlæge.dk. Du behøver bare klikke på knappen ved den pågældende tandlæge, hvorefter vedkommende lader høre fra sig, når de har modtaget din anmodning. Så er du fri for at ringe til tandlægen eller gå ind på tandlægens website.

Hvad er paradentose egentlig? Eller et implantat? Man støder somme tider på en del fagtermer hos tandlægen, og hvis du gerne vil vide, hvad udtrykkene dækker over, har vi udarbejdet en række små artikler om de udvalget af behandlinger, som din tandlæge tilbyder. Gå ind under Behandlinger i topmenuen og se mere om alt fra fyldninger til tandregulering.

Lider du af tandlægeskræk? Så har vi udarbejdet en kort vejledning til, hvordan du overvinder den. Find vejledningen under Behandlinger i menuen. Vi har også udarbejdet en kort guide til, hvorledes du klager, i tilfælde af at du er utilfreds med besøget hos din tandlæge. Det kan både være relevant, hvis du er utilfreds med en operation eller med prisen. I guiden finder du links til de relevante instanser, hvis du ønsker at klage.

Ved fjernelse af en tand kan operationen hos nogle tandlæger koste helt op til 4.500 kr., mens den hos nogle koster under 1.000 kroner. Det vil sige over seks gange så billigt! Der er m.a.o. al mulig grund til at lave et priseftersyn, inden du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger se en prisliste over de forskellige behandlinger, så du er godt klædt på til at finde din næste tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet