Tandlæge Gilleleje

De fleste danskere har den samme tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at man er lidt mere kritisk i sit valg af tandlæge. For der er en del penge at spare, hvis man går sin tandlæges priser efter i sømmene. Og det er jo helt omkostningsfrit at skifte – så søg efter din nye tandlæge på nyTandlæge.dk allerede i dag.

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men der er selvfølgelig alligevel forskel på tandlægerne – visse er bedre endandre. Og har du haft en anbefalelsesværdig konsultation hos din tandlæge, har du mulighed for at afgive din bedømmelse på nyTandlæge.dk, så andre besøgende kan se den. Og det gælder naturligvis også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 på skalaen, og skriv nogle ord om din oplevelse.

Var du klar over, at nogle tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at tandproteser helst skal rengøres med håndsæbe? Så tag et kig under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om de forskellige slags behandling, som din tandlæge tilbyder. På den måde er du bekendt med alle fagtermerne, næste gang du skal til tandlæge.

Find den nærmestliggende tandlæge i din by. Du kan både søge på tandlæger, der ligger tæt på hvor du bor eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter et overblik over resultater tæt på med angivelse af afstand.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet