Tandlæge Give

Prisniveauet er somme tider væsentligt højere hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. Vi giver dig en liste over priser på alle slags konsultation, uanset om du søger efter rodbehandling, fyldninger eller det regelmæssige tandeftersyn. For eksempel kan en fyldning koste under 600 koner hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3000 kroner.

Du har altid mulighed for at se tandlægernes tlf.nr. her på sitet, men hvis du gerne vil slippe for at ringe op, har vi gjort det nemt for dig: Med et enkelt klik har du mulighed for at sende en anmodning direkte til tandlægen og bede om en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har sin egen hjemmeside med eget tidsbestillingssystem, har du også mulighed for at følge linket derind og bestille en tid.

Ønsker du at søge efter en tandlæge i nærheden, skal du bare angive en distance i din søgning. Du kan også justere din søgning ved at afkrydse, hvilke faciliteter tandlægen skal tilbyde, eksempelvis tilskudsmuligheder eller elektronisk receptfornyelse.

Oplever du gener i munden, men ved du ikke, hvad det kan være, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du afventer din tid, har du mulighed for at læse mere om de forskellige slags behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et fingerpeg om, hvad ubehaget er foårsaget af.

Der er mange, der ikke kan lide at være hos tandlægen, og for visse kan det være det værste tidspunkt når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men bare rolig! Vi har lavet en kort guide, som du finder under Behandlinger i topmenuen, så du kan øve dig i at ligge i tandlægestolen og med tiden få bugt med din angst. I menuen finder du også en klageguide, som kan anvendes, i tilfælde af at du ønsker at klage over en uheldig oplevelse hos tandlægen.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet