Tandlæge Glostrup

Ofte er der væsentlig prisforskel hos de forskellige tandlæger. Faktisk kan prisforskellen mellem den billigste og dyreste tandlæge være på flere tusinde kr. Hos visse tandlæger kan en operativ fjernelse af en tand for eksempel ligge omkring 700 kroner og hos andre koste 4.500 kroner. Her på sitet kan du hos udvalgte tandlæger se priserne, så du er i stand til at foretage det bedste valg, hvis du ønsker at vælge ny tandlæge.

Tiden er inde til det årlige tandeftersyn, og du fornemmer straks den urolige fornemmelse i mellemgulvet. Føles det på den måde? I så fald kan det anbefales at læse nyTandlæge.dk’s korte guide til at bekæmpe tandlægeskrækken. Guiden findes i menuen under Behandlinger – og forhåbentlig hjælper den dig, så du igen får lyst til at gå til tandlægen som minimum en gang om året. Det er godt for både dig og dine tænder.

Det kan som regel være at foretrække med en tandlæge, der har til huse tæt på dit hjem. Eller måske er det mere relevant med en tandlæge, som tilbyder gode handicapforhold eller måske et legerum for børn. I hvert tilfælde kan du nemt justere søgningen og finde en tandlæge, der passer til lige præcis dine ønsker.

Få en tid med et enkelt klik. På nyTandlæge.dk kan du ud for hver enkelt tandlæge sende en besked til din næste tandlæge med kun et enkelt klik. Og når du været hos tandlægen, har du mulighed for at bedømme dit tandlægebesøg, så andre brugere kan få gavn af din erfaring. Giv en bedømmelse op til fem stjerner, og tilføj et par ord om oplevelsen.

Skal du have et implantat men er utryg ved behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i topmenuen kan du se mere om forskellige slags behandling, og som regel er det sådan, at behandlingerne er uden væsentlige komplikationer. Så brug tiden inden dit næste tandlægebesøg på at studere vores små faktatekster og få ro i sindet.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet