Tandlæge Gråsten

Ved du ikke, hvad de mange slags fagudtryk betyder, har vi sammenfattet en liste her på nyTandlæge.dk. Gå ind under Behandlinger i menuen, og se mere om alt fra fyldninger og kroner til tandblegning og tandregulering. Alle vores tekster er udarbejdet af en tandlæge med omfattende indsigt i de mange behandlinger.

For mange er det en forholdsvis ubesværet oplevelse at være hos tandlægen, men der er samtidig nogle, som kæmper med tandlægeskræk. Ofte er det noget, man har fået da man var barn, men på trods af at man har kæmpet med det i mange år, er der heldigvis måder at mindske – eller fuldstændig overvinde – det på. nyTandlæge.dk har lavet en lille guide, som ligger i menuen under Behandlinger. Her ligger desuden en vejledning til, hvordan du indgiver en klage, hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

Er du træt af at køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så ret søgningen og find en tandlæge, der modsvarer dine ønsker. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ikke noget.

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en forespørgsel til en tandlæge og bede om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du også se åbningstider og brugernes bedømmelser. Bedømmelserne er givet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, som er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Forbrugerrådet Tænk tilråder, at alle fra tid til anden foretager et priseftersyn af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige variationer mellem priserne på to forskellige tandlæger. Somme tider i nærheden af flere hundrede %! Alene noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan svinge en del på regningen – hos visse tandlæger kan prisen være under 200 kr., mens den hos andre kan løbe op i 620 kroner. Derfor er der god grund til at lave et pristjek.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet