Tandlæge Grenaa

På denne side ser du tandlægerne i din by, men hvis du synes, du har brug for at justere din søgning endnu mere, kan du let og hurtigt justere de forskellige parametre og få et mere præcist resultat. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske har du behov for elevator.

Det kan være dyrt at gå til tandlæge. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, løber en tandlægeregning let op i høje beløb, hvis der behandlingen er omfattende. Men der kan faktisk være en del penge at spare, når du vælger at skifte til en ny tandlæge. En plastfyldning i en kindtand kan således let koste næsten seks gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, sammenlignet med den med de laveste priser.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en bro i grunden er, eller hvis du ikke ved, hvordan en rodbehandling foregår, så har nyTandlæge.dk lavet en samling små artikler, der fortæller om de mest almindelige behandlinger. De kan både være med til at give dig et hint om, hvad mulige smerter i munden kan være forårsaget af, inden dit tandlægebesøg – og til at tyde din faktura efter tandlægen. Klik på Behandlinger i menuen for at se mere.

Efter du har fundet din nye tandlæge kan du sende en besked til tandlægen lige her fra sitet. Du skal bare klikke på knappen ved den pågældende tandlæge, hvorefter vedkommende vender tilbage til dig, når de har modtaget din anmodning. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Hvis du er utilfreds med tandlægebesøg, har du både mulighed for at indgive en klage over behandlingen eller søge om erstatning for en skade, der er opstået under undersøgelse eller operation. nyTandlæge.dk har udarbejdet en kortfattet klagevejledning med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du samtidig mulighed for at se mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet