Tandlæge Hadsund

Prisniveauet er somme tider tre gange så høje hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den billigste. nyTandlæge.dk giver dig en liste over priser på alle slags behandling, hvad enten du er på udkig efter rodbehandling, fyldninger eller det regelmæssige tandeftersyn. For eksempel kan en plastfyldning koste 550 kr. hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3000 kr.

Har du smerter i mundhulen, men er i tvivl om, hvad det kan være, skal du naturligvis opsøge en tandlæge. Men i tiden hvor du venter på din tid, kan du læse mere om de forskellige slags behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i topmenuen og måske få et hint om, hvad ubehaget kan skyldes.

vor længe har tandlægen åben? Hvordan er andre brugeres bedømmelser? Hvordan får jeg fat i min nye tandlæge? På nyTandlæge.dk finder du alt, du har brug for. Og vi har sørget for, at dem, der har afgivet en bedømmelse, rent faktisk har været til konsultation hos den tandlæge, der bedømmes, så du er sikker på at få et dækkende fingerpeg om niveauet.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet