Tandlæge Haslev

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge der tilbyder e-post-konsultation? Så tilpas søgningen og find en tandlæge, der modsvarer dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ingenting.

På nyTandlæge.dk kan du nu og her sende en besked til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se hvornår tandlægen har åben samt brugernes bedømmelser. Bedømmelserne er givet på en skala fra et til fem og kun tildelt af brugere, som er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Forbrugerrådet Tænk har anbefalet, at man fra tid til anden foretager et priseftersyn af sin tandlægeregning. Ofte er der nemlig væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Faktisk helt op til flere hundrede pct.! Selv noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan variere meget på regningen – hos visse tandlæger kan prisen være 195 kr., mens den hos andre tandlæger kan løbe op i 620 kroner. Så der er god grund til at lave et pristjek.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet