Tandlæge Hasselager

For mange er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men desværre er der samtidig nogle, som lider af tandlægeskræk. Ofte er det noget, man har tilegnet sig da man var barn, men selv om man har kæmpet med tandlægeskræk i lang tid, er der heldigvis råd til at dæmpe – eller helt overvinde – tandlægeskræk på. nyTandlæge.dk har lavet en kortfattet guide, som du finder i menuen under Behandlinger. Her finder du også en guide til, hvorledes du klager, i tilfælde af at du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

Når du har fundet din nye tandlæge kan du anmode om en tid lige her fra sitet. Du behøver bare klikke på knappen ved den pågældende tandlæge, hvorefter vedkommende vender tilbage til dig, når de har set din anmodning. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Her på siden ser du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du synes, du har brug for at tilpasse din søgning yderligere, kan du nemt ændre de forskellige forhold og få et mere præcist resultat. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske har du behov for elevator.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad en bro egentlig er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse udføres, så har vi udarbejdet en række små artikler, der fortæller om de mest udbredte emner. Det kan både hjælpe dig til at give dig et fingerpeg om, hvad mulige smerter i mundhulen skyldes, inden du går til tandlægen – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at se mere.

Det kan være en stor udgift at gå til tandlæge. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, kan en tandlægeregning let løbe op i flere tusinde kroner, når der skal foretages mere omfattende operationer. Men der kan faktisk være meget at spare, hvis man skifter tandlæge. En plastfyldning i en kindtand kan nemt løbe op i omkring 6 gange så meget hos den dyreste tandlæge som hos den med de laveste priser.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet