Tandlæge Hedehusene

Det er ikke alle, der har det godt med at være hos tandlægen, men der er selvfølgelig alligevel forskel på tandlægerne – nogle er bedre endandre. Og hvis du har haft en anbefalelsesværdig oplevelse hos din tandlæge, kan du afgive din bedømmelse på nyTandlæge.dk, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 stjerner, og skriv nogle ord om din oplevelse.

Hvad er en bro egentlig? Eller et implantat? Du støder somme tider på en del fagtermer hos tandlægen, og i tilfælde af at du gerne vil vide, hvad de dækker over, har vi lavet en række små artikler om de forskellige behandlinger, som din tandlæge tilbyder. Gå ind under Behandlinger i topmenuen og læs om alt fra fyldninger til tandregulering.

Hvis du er utilfreds med tandlægebesøg, er der både mulighed for at indgive en klage over behandlingen eller ansøge om erstatning for en skade, der er opstået under undersøgelse eller behandling. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klageguide med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Her kan du samtidig læse mere om, hvordan du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

Der ligger flere tandlæger i dit område. Ud for hver enkelt kan du se afstanden til den lokation, du har søgt på. Hvis du vil tilpasse din søgning, skal du bare ændre distancen eller afkrydse nogle af alternative muligheder. Hvis du ønsker at vide mere om den enkelte tandlæge, skal du blot klikke på søgeresultatet, og du kan se en liste med tandlægens forskellige tilbud.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet