Tandlæge Hellerup

Var du klar over, at udvalgte tandlæger kan supplere med akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at tandproteser helst skal rengøres med almindelig sæbe? Så se mere under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om et udvalg af de typer operationer, som din tandlæge tilbyder. Så er du bekendt med alle fagtermerne, når du skal til tandlæge.

Ved fjernelse af en tand kan konsultationen hos nogle tandlæger koste til omkring 4.500 kroner, mens den hos andre kun koster 700 kroner. Altså over seks gange så billigt! Der er m.a.o. gode grunde til at foretage et priseftersyn, før dit næste tandlægebesøg. På vores site kan du hos udvalgte tandlæger få en oversigt over de forskellige behandlinger, så du er godt rustet til at finde din nye tandlæge.

Du har altid mulighed for at se tandlægernes tlf.nr. her på sitet, men hvis du gerne vil være fri for at have fat i telefonen, har vi gjort det let for dig: Med et enkelt klik har du mulighed for at sende en besked direkte til din nye tandlæge og bestille en tid. Meget lettere bliver det ikke. Hvis tandlægen har sin egen hjemmeside med eget bookingsystem, har du også mulighed for at følge linket derind og finde en tid.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet