Tandlæge Helsinge

Få en tid med et enkelt klik. Her på sitet kan du ved de forskellige søgeresultater sende en anmodning til din næste tandlæge med kun et enkelt klik. Og når du været til tandlægen, har du mulighed for at bedømme dit tandlægebesøg, så andre besøgende kan få gavn af din vurdering. Giv en bedømmelse op til fem på skalaen, og tilføj et par ord om oplevelsen.

Oplever du gener i munden, men ved du ikke, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du afventer din tid, kan du få mere at vide om de typer behandling, din tandlæge tilbyder, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad dine gener kan skyldes.

Søg efter den nærmeste tandlæge i dit område. Der kan både søges på tandlæger, der er placeret i nærheden af hvor du bor eller dit arbejde – eller noget helt andet. nyTandlæge.dk samler herefter et overblik over resultater tæt på med angivelse af afstand.

Har du tandlægeskræk? I så fald har nyTandlæge.dk udarbejdet en kort vejledning til, hvorledes du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i menuen. nyTandlæge.dk indeholder også en kort vejledning til, hvordan du indgiver en klage, hvis du er utilfreds med din tandlægekonsultation. Det kan både være aktuelt, hvis du er utilfreds med behandlingen eller med prisen. På nyTandlæge.dk finder du links til de vigtigste myndigheder, hvis du ønsker at indgive en klage.

Mange skifter ikke tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at man er lidt mere kritisk i sit valg af tandlæge. For der er meget at spare, hvis man går sin tandlæges priser efter i sømmene. Og det er jo helt omkostningsfrit at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk med det samme.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet