Tandlæge Herning

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en besked til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se åbningstider og patienternes bedømmelser. De er givet på en skala fra et til fem og kun afgivet af brugere, som er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Forbrugerrådet Tænk har anbefalet, at man fra tid til anden laver et pristjek af sin tandlægeregning. Ofte er der nemlig væsentlige variationer mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Somme tider i nærheden af flere hundrede %! Alene noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan variere meget i pris – hos nogle tandlæger kan prisen være 195 kr., mens den hos andre kan koste 620 kr. Derfor er der god grund til at lave et pristjek.

Gider du heller ikke køre langt for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så ret din søgning og find en tandlæge, der modsvarer dine ønsker. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ikke en krone.

Forhåbentlig er det altid en fornøjelse at gå til tandlægen, men hvis du alligevel har haft en ubehagelig tandlægeoplevelse, kan du indgive en klage over din tandlæge. Vi har lavet en kort guide med de relevante links, hvis du ønsker at klage – guiden ligger under Behandlinger i topmenuen. Der har du også mulighed for at læse mere om, hvordan du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen kan blive så behageligt som muligt.

Hvis du gerne vil læse noget om, hvad en bro egentlig er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en rodbehandling foregår, så har vi lavet en række små artikler, der fortæller om de mest almindelige emner. Det kan både hjælpe dig til at give dig et fingerpeg om, hvad eventuelle gener i munden skyldes, før dit tandlægebesøg – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i menuen for at se mere.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet