Tandlæge Hillerød

Det kan være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om det offentlige yder tilskud, løber en tandlægeregning let op i høje beløb, når der behandlingen er omfattende. Men der kan faktisk være meget at spare, hvis du vælger at skifte til en ny tandlæge. En plastfyldning i en kindtand kan nemt løbe op i omkring seks gange så meget hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den billigste.

For mange er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men der er samtidig nogle, som lider af tandlægeskræk. Tit er det en angst, man har tilegnet sig i løbet af barndommen, men selv om man har gået med det i mange år, findes der heldigvis måder at dæmpe – eller fuldstændig bekæmpe – det på. Vi har udarbejdet en lille vejledning, som ligger i menuen under Behandlinger. Her finder du desuden en vejledning til, hvordan du indgiver en klage, i tilfælde af at du er utilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Når du har fundet en tandlæge, du gerne vil skifte til, har du mulighed for at anmode om en tid direkte her fra nyTandlæge.dk. Du behøver blot klikke på ”Bestil en tid” ved den ønskede tandlæge, hvorefter tandlægen vender tilbage til dig, efter de har set din besked. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens website.

Hvad er paradentose i grunden? Eller en tandprotese? Du kan møde mange forskellige fagudtryk hos din tandlæge, og hvis du gerne vil finde ud af, hvad udtrykkene dækker over, har nyTandlæge.dk lavet en række små artikler om de forskellige behandlinger, som din tandlæge udfører. Gå ind under Behandlinger i menuen og læs om alt fra kroner til tandregulering.

På denne side ser du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du synes, du har brug for at tilpasse søgningen yderligere, kan du let og hurtigt ændre de forskellige forhold og få et mere præcist resultat. Måske leder du efter en tandlæge med mulighed for parkering – eller måske har du behov for legerum for børn.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet