Tandlæge Hinnerup

Var du klar over, at nogle tandlæger tilbyder akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at tandproteser skal vaskes med håndsæbe? Så tag et kig under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor du finder en masse fakta om et udvalg af de typer behandling, som de fleste tandlæger kan udføre. Så er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, næste gang du skal bestille tid hos din tandlæge.

Hvis du ikke er tilfreds med tandlægebesøg, har du både mulighed for at indgive en klage over behandlingen eller søge om erstatning for en skade, der er opstået i forbindelse med undersøgelse eller operation. Vi har udarbejdet en lille klagevejledning med de relevante links, som ligger under Behandlinger i topmenuen. Der har du også mulighed for at se mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver så behageligt som muligt.

Ved fjernelse af en tand kan konsultationen hos nogle tandlæger koste helt op til 4500 kroner, mens det hos andre koster under 1.000 kr. Det vil sige mere end 6 gange så billigt! Der er m.a.o. al mulig grund til at lave et pristjek, inden du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos mange af tandlægerne få en prisliste over de forskellige tilbud, så du er godt rustet til at foretage det rigtige tandlægeskift.

Der er flere tandlæger i din by. Ved hver af dem kan du se distancen til den lokation, du har søgt på. Ønsker du at begrænse din søgning, skal du bare justere afstanden eller afkrydse nogle af alternative muligheder. Hvis du vil vide mere om den enkelte tandlæge, behøver du bare vælge søgeresultatet, hvorefter du får en liste med tandlægens faciliteter.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet