Tandlæge Hørve

Hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, kan du både klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for skaden, der er opstået i forbindelse med undersøgelse eller behandling. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klageguide med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i topmenuen. Her kan du også læse mere om, hvorledes du får bugt med tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Her på siden ser du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du ønsker at tilpasse din søgning yderligere, kan du nemt ændre de forskellige parametre og få et mere præcist resultat. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske har du behov for elevator.

Bestil tid med et enkelt klik! På nyTandlæge.dk kan du ud for hver enkelt tandlæge sende en anmodning til din næste tandlæge med bare et enkelt klik. Og efter du været hos tandlægen, kan du bedømme din oplevelse, så andre brugere kan få glæde af din vurdering. Opret en vurdering fra en til fem stjerner, og suppler med et par ord om dit tandlægebesøg.

Skal du have en krone og er utryg ved operationen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at læse mere om forskellige slags behandling, og ofte er det sådan, at behandlingerne er uden væsentlige komplikationer. Brug derfor tiden før din kommende tandlægekonsultation på at læse vores forskellige artikler og bliv klogere på dine tænder.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet