Tandlæge Holstebro

På vores site kan du nu og her sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se hvornår tandlægen har åben samt patienternes bedømmelser. De er givet på en rangering fra 1 til 5 og kun tildelt af brugere, som har været til konsultation hos tandlægen, der bedømmes.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad et implantat i grunden er, eller i tilfælde af at du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse foregår, så har vi lavet en række små artikler, der fortæller om de mest almindelige emner. Det kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad eventuelle gener i mundhulen kan være forårsaget af, før du går til tandlægen – og til at forstå din regning efter tandlægen. Klik på Behandlinger i menuen for at se mere.

Der kan være stor forskel på priserne mellem de forskellige tandlæger. Faktisk kan prisforskellen mellem den billigste og dyreste tandlæge være på adskillige tusinde kr. Hos nogle tandlæger kan en operativ fjernelse af en tand f.eks. koste 700 kroner og hos andre ligge omkring 4.500 kr. Her på sitet har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du er i stand til at træffe det bedste valg, når du ønsker at skifte tandlæge.

Søg efter den nærmestliggende tandlæge i din by. Søg både på tandlæger, der ligger tæt på dit hjem eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter et overblik over tandlæger tæt på med angivelse af afstand.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet