Tandlæge Hornslet

Forbrugerrådet Tænk tilråder, at man en gang imellem laver et pristjek af sin tandlæge. Ofte er der nemlig væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Faktisk i nærheden af flere hundrede pct.! Selv en lokalbedøvelse kan variere en del på regningen – hos nogle tandlæger kan den koste 195 kroner, mens den hos andre tandlæger kan løbe op i over 600 kroner. Derfor er der god grund til at lave et priseftersyn.

Det er de færreste, der har det godt med at være hos tandlægen, men derfor er der selvfølgelig alligevel forskel på de forskellige tandlæger – visse kan anbefales frem forandre. Og har du haft en god oplevelse hos tandlægen, kan du afgive din bedømmelse her på sitet, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for mindre gode oplevelser. Tildel op til 5 stjerner, og skriv nogle ord om din oplevelse.

Det kan som regel være at foretrække med en tandlæge, der er placeret i nærheden af hvor du bor. Eller måske er det mere relevant med en tandlæge, som har gode parkeringsmuligheder eller måske et legerum for børn. I alle tilfælde kan du nemt justere søgningen og finde en tandlæge, der passer til lige netop dine ønsker.

Det skulle gerne være en en god oplevelse at være hos tandlægen, men hvis du alligevel har haft en ubehagelig oplevelse, kan du indgive en klage over din oplevelse. nyTandlæge.dk har udarbejdet en kortfattet vejledning med de nødvendige links, hvis du vil indgive en klage – du finder guiden under Behandlinger i menuen ovenfor. Her kan du også se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

Var du klar over, at udvalgte tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at proteser helst skal rengøres med almindelig sæbe? Så tag et kig under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor vi har samlet en masse fakta om et udvalg af de typer operationer, som de fleste tandlæger tilbyder. På den måde er du bekendt med alle fagudtrykkene, når du skal bestille tid hos din tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet