Tandlæge Humlebæk

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvordan får jeg fat i min nye tandlæge? Her på sitet kan du finde det hele. Og vi g aranterer, at alle brugere, der har afgivet en bedømmelse, nu også har været til konsultation hos den tandlæge, der bedømmes, så du får et dækkende billede af kvaliteten.

Ved fjernelse af en tand kan operationen hos nogle tandlæger beløbe sig helt op til 4500 kr., mens den hos andre kun koster 700 kroner. Det vil sige mere end 6 gange mindre! Der er med andre ord al mulig grund til at lave et priseftersyn, før dit næste tandlægebesøg. På vores site kan du hos udvalgte tandlæger se en oversigt over de forskellige tilbud, så du er bedre rustet til at finde din næste tandlæge.

Har du tandlægeskræk? Så har vi udarbejdet en lille guide til, hvorledes du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i topmenuen. nyTandlæge.dk indeholder også en lille vejledning til, hvordan du indgiver en klage, hvis du er utilfreds med besøget hos din tandlæge. Det er både relevant, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med en operation eller med prisen. På nyTandlæge.dk finder du links til de relevante myndigheder, hvis du ønsker at indgive en klage.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet