Tandlæge Hvidovre

I tilfælde af at du gerne vil læse mere om, hvad et implantat egentlig er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse foregår, så har vi lavet en række tekster, der fortæller om de mest almindelige emner. De kan både hjælpe dig til at give dig et fingerpeg om, hvad mulige gener i mundhulen kan være forårsaget af, inden du går til tandlægen – og til at forstå din faktura når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at læse mere.

Priserne kan være tre gange så høje hos tandlægen med de højeste priser sammenlignet med den billigste. Vi har samlet et overblik over priser på alle typer behandling, hvad enten du er på udkig efter tandblegning, fyldninger eller tandrensning. Eksempelvis kan en plastfyldning have en pris på under 600 kr. hos en tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3.000 kr.

Søg efter den nærmeste tandlæge i dit område. Søg både på tandlæger, der er placeret i nærheden af dit hjem eller dit arbejde – eller noget helt andet. nyTandlæge.dk giver dig herefter en liste over tandlæger i nærheden med angivelse af distance.

Der er nok mange, som ikke kan lide at gå til tandlægen, og for nogle er det nærved et af de værste tidspunkter når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men fortvivl ikke! nyTandlæge.dk har lavet en kort guide, som ligger under Behandlinger i topmenuen, så du kan blive bedre til at gå til tandlægen og forhåbentlig få bugt med din angst. I menuen finder du også en klageguide, som kan anvendes, i tilfælde af at du ønsker at klage over en uheldig oplevelse hos tandlægen.

På vores site kan du nu og her sende en besked til en tandlæge og bede om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du også se åbningstider samt patienternes bedømmelser. De er givet på en skala fra et til fem og kun afgivet af brugere, der er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet