Tandlæge Ikast

Har du brug for at finde en tandlæge tæt på, bedes du blot angive en afstand i din søgning. Du kan også justere din søgning ved at angive, hvilke faciliteter tandlægen skal have, eksempelvis tilskudsmuligheder eller elektronisk receptfornyelse.

Ofte er der væsentlig prisforskel mellem de forskellige tandlæger. Nogle gange kan forskellen i pris mellem to tandlæger være på adskillige tusinde kroner. Hos visse tandlæger kan en operativ fjernelse af en tand for eksempel ligge omkring 700 kr. og hos andre koste 4.500 kr. På nyTandlæge.dk har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se hvad behandlingerne koster, så du kan træffe det rigtige valg, hvis du ønsker at vælge ny tandlæge.

Når du har fundet en tandlæge, du ønsker at skifte til, har du mulighed for at sende en besked til tandlægen lige her fra nyTandlæge.dk. Du skal blot klikke på ”Bestil en tid” ud for den ønskede tandlæge, hvorefter vedkommende lader høre fra sig, efter de har modtaget din anmodning. Så er du fri for at ringe op eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet