Tandlæge Jyllinge

Flere forbrugereksperter tilråder, at man en gang imellem foretager et pristjek af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være rigtig store variationer mellem priserne på to forskellige tandlæger. Somme tider helt op til flere hundrede pct.! Selv noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan variere en del i pris – hos visse tandlæger kan den koste under 200 kroner, mens den hos andre kan koste 620 kr. Derfor er der al mulig grund til at lave et priseftersyn.

Det er tid til det årlige besøg hos tandlægen, og du fornemmer med det samme den urolige fornemmelse i maven. Føles det sådan? I så fald er det muligvis en god idé at tage et kig på nyTandlæge.dk’s lille guide til at overvinde tandlægeskrækken. Du finder den i menuen under Behandlinger – og vi håber, den hjælper dig, så du igen har mod på at bestille tid hos tandlægen som minimum en gang om året. Det hjælper både dine tænder og dig.

Hvad er en bro i grunden? Eller et implantat? Du kan møde mange forskellige fagtermer hos tandlægen, og hvis du ønsker at vide, hvad udtrykkene dækker over, har nyTandlæge.dk udarbejdet en række små artikler om de forskellige behandlinger, som tandlægen udfører. Klik på Behandlinger i topmenuen og se mere om alt fra rodbehandling til bideskinner.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet