Tandlæge Kastrup

For mange er det en god oplevelse at gå til tandlægen, men der er samtidig nogle, som lider af tandlægeskræk. Tit er det noget, man har tilegnet sig da man var barn, men på trods af at man har kæmpet med tandlægeskræk i lang tid, er der flere måder at mindske – eller fuldstændig overvinde – det på. Vi har lavet en kort guide, som ligger i topmenuen under Behandlinger. Her ligger desuden en guide til, hvorledes du indgiver en klage, hvis du ikke er tilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Bestil tid med bare ét klik! Her på sitet kan du ved de forskellige søgeresultater sende en anmodning til din nye tandlæge med bare et enkelt klik. Og efter du været hos tandlægen, har du mulighed for at bedømme din oplevelse, så andre besøgende kan få glæde af din erfaring. Opret en vurdering fra en til fem på skalaen, og suppler med et par ord om dit tandlægebesøg.

Har du smerter i mundhulen, men er i tvivl om, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du venter på din tid, kan du læse mere om de forskellige slags behandling, tandlægen tilbyder, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad ubehaget kan skyldes.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet